در طب سنتی مصرف گوشت از دو منظر مورد توجه است؛ نخستین مورد میزان غذادهی گوشت است چرا که برخی از انواع گوشتها ارزش غذایی بیشتری دارند و دوم میزان راحتی آنها برای هضم است؛ در این مطلب به برخی نکات ضروری در باب انواع گوشتها پرداخته شده است. به گزارش بهداشت نیوز به نقل از تسنیم در طب سنتی گوشت از غذاهای مقوی محسوب می‌شود و مصرف آن برای افرادی مناسب است که فعالیت بدنی سنگینی داشته باشند. خوردن زیاد گوشت برای سایر افراد که دارای تحرک کمی هستند، به هیچ وجه توصیه گوشت ,انواع گوشتها منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

عطر و ادکلن پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان Long gone :) بهترین سایت Never